Kakšne besede o Tini Gaber, in to od dobre prijateljice!

Foto: instagram
Foto: instagram
Meni, da si tega ne zasluži ...
Oglej si celoten članek

Voditeljica Neža Marolt, ki vodi priljubljeno oddajo Klepet ob kavi in velja za eno najbolj zapeljivih domačih voditeljic, je praznovala okrogli jubilej. Z lahkoto bi ji pripisali, da je bil to 30. rojstni dan, vendar je Neža sredi oktobra praznovala štirideseto obletnico rojstva. 

Privoščila si je prav posebno praznovanje, na katero je povabila le svoje ženske prijateljice, med njimi je tudi veliko znanih Slovenk, saj je Neža že dve desetletji aktivna v medijih. Med njimi Jerca Zupan, Jasmina Kandorfer, Katarina Jurkovič in Tina Gaber, s katero se Neža pozna še iz študentskih let, ko sta skupaj gulili klopi na FDV. 

Foto: Instagram Neža Marolt

"To je bil prvi rojstni dan, ki je bil poln globokih pogovorov, ki pobožajo dušo. Po navadi smo ga žurali in kaj spili, tokrat pa smo imele globoke pogovore in veliko tem o hvaležnosti. Hvaležna smo za vse, kar smo ustvarile, in za tako čudovita prijateljstva, ta večer je bilo res čutiti veliko ženske podporne energije," pove voditeljica.

"To so prijateljice, ki jih imam še iz srednje šole in druge, s katerimi smo skupaj vsaj dvajset let, in res sem si obljubila, da moram te odnose negovati. Tudi, če se vidimo samo petkrat na leto, smo takrat povezane, kot da ne bi minil niti en dan," je Neža še povedala o svoji zabavi. Sicer jo čaka še ena, tista pa bo obarvana bolj družinsko.

Poleg podpore prijateljic pa je bila deležna še številnih presenečenj in daril. Eno izmed presenečenj je bil tudi izviren foto kotiček, medtem ko ji je Tina izročila prekrasen prstan, za katerega sta se šalili, da je kar zaročni. 

O Tini Gaber pa govori le s presežki. "Še vedno je ista stara Tina. Pristna, skromna, pozitivna. Najbolj neškodljiv človek, kar jih poznam, zato mi je zelo težko brati vse negativne komentarje, ki jih je neupravičeno deležna kot premierjeva partnerka. Raje jih sploh ne berem, ker vsi, ki jo poznamo, točno vemo, kakšna je Tina v resnici. Najbolj pomembno mi je, da je ona v redu in da vidim, da se ona s tem ne obremenjuje," o prijateljici pove Neža. 

Foto: Instagram Neža Marolt

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 11:45 20. Oktober 2024.

    Tina, naplavina, da ji težko najdeš par. Niti v dveh letih se ni zmogla naučiti primernega obnašanja, da o oblačenju …

  • 11:39 20. Oktober 2024.

    jasno da se bodo hvalile med sabo, če imajo isto čefurskokurbirsko mentaliteto...

  • 10:37 20. Oktober 2024.

    Doma so same babe regljajo kakor žabe...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.