Kakšna preobrazba: Ana Klašnja si pa upa, poglejte, kakšna je z novo pričesko

Foto: instagram
Foto: instagram
Pravi, da se je končno opogumila.
Oglej si celoten članek

Znebila se je dolgih las! "Končno sem se opogumila in svoje lase zaupala Aski. Pred vrati je nova sezona Talentov, tako da sva se odločili, da kar konkretno spremeniva izgled," je naša vrhunska plesalka in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, zapisala ob videu, ki prikazuje, kako jo je frizerka spremenila v kratkolasko. Ana se je ob tem še zahvalila ekipi, ki ji je uresničila željo po svetlejših laseh, ki ji po našem mnenju zares izjemno lepo pristajajo.

Kot je znano, se ta mesec začnejo avdicije za novo, jubilejno sezono Talentov. "Ni skrivnost, da si želim čim več plesalcev. Tudi skupin, čeprav zmagujejo posamezniki, ki ganejo tudi z osebnimi zgodbami. A ne gre le za zmago, ta šov da tekmovalcem ogromno drugih stvari. Predvsem prepoznavnost in izkušnjo, ki jo drugje težko dobiš," je pred kratkim povedala Ana. Sama sicer nastopa kot solistka, a dobro pozna delo v skupini. "Biti solist je ogromna odgovornost, ker si nosilec predstave, moraš nase paziti tudi v zasebnem življenju. A imam globoko spoštovanje do plesnega ansambla, to je težko, zahtevno in natančno delo. Če stvari na odru ne funkcionirajo, tudi solist ne bo zablestel," je še dodala.

Upamo, da bo tako kot v preteklih sezonah v delu žirantke uživala tudi letos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klašnja (@anaklasnja)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:24 2. Junij 2024.

    Tut preobrazba ne pomaga,če imaš glavo zmešano

  • 00:16 2. Junij 2024.

    Ana Klašnja ena najbolj antipatičnih osebkov od znanih Slovenk. Na žalost. Jo ne morem poslušat, še manj pa gledat. Na …

  • 22:41 1. Junij 2024.

    Težka baba, tud frizura ne pomaga.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.