Kakšen žalosten teden: Poslovil se je še en zvezdnik

Foto: Profimedia Jan-Michael Vincent Foto: Profimedia Jan-Michael Vincent
Pri 74-letih je zaradi zastoja srca umrl zvezdnik TV serije Airwolf.
Oglej si celoten članek

Jan-Michael Vincent je bil zvezdnik TV serije Airwolf, ki je bila izjemno priljubljena v 80-ih letih prejšnjega stoletja.

Igralec je preminil že 10. februarja v bolnišnici v ameriški zvezni državi Severna Karolina, a je njegova družina novico sporočila šele danes.

Po poročanju ameriških medijev so igralca upepelili.

Vincent je igral številne vloge že od 1960-ih let naprej, zadnjo vlogo pa je odigral v drami White Boy leta 2002.

Slaven je postal prav z nadaljevanko Airwolf, ki so jo snemali med letoma 1984 in 1986. Za vlogo pilota Stringfellow Hawka je prejel 40 tisoč dolarjev na epizodo, s čimer je bil takrat eden najbolje plačanih igralcev.

Foto: Profimedia Jan-Michael Vincent

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.