Kako velika sta že sinova Janeza Janše!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Črt in Jakob sta že prava korenjaka.
Oglej si celoten članek

Predsednik SDS, Janez Janša, svoje sledilce zelo rad pocrklja z družinskimi fotografijami. Na Twitterju je sedaj objavil posnetek, ki je nastal med izletom na Krnsko jezero. "Krnsko jezero v dobri družbi," je zapisal ob fotografiji, na kateri sta tudi njegova najmlajša otroka, Črt in Jakob, ki rasteta tako hitro kot gobe po dežju! Stara sta že 10 in 8 let! Neverjetno, kako čas teče. 

Politik ima sicer še dva otroka. V zvezi s Silvo Predalič sta se mu rodila Nika in Žan

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 32

  • 23:56 4. Avgust 2022.

    Uboga otroka. Verjetno se sramujeta svojega lopovskega fotra. Upam, da ne bosta tudi onadva postala fašista, tako kot njun primitiven …

  • 23:42 4. Avgust 2022.

    Urska pa zmeraj lepsa.

  • 23:23 4. Avgust 2022.

    Uboga, nič kriva otroka, ki imata takega motenega očeta. Verjetno sta tarči neštetih zbadanj in norčevanj.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.