Kako se znebiti smradu v kuhinji

Foto: Žurnal24 V popolnoma čisti kuhinji nas lahko zmoti le vonj. (Foto: Shutterstock) Foto: Žurnal24 plastična posoda Foto: Žurnal24 kanta za smeti Foto: Žurnal24 riba Foto: Žurnal24 hladilnik Foto: Žurnal24 leseni pripomočki, žlice
Se vam pogosto dogaja, da se v kuhinji zadržuje neprijeten vonj? Ponujamo nekaj nasvetov, kako se smradu kar najlažje znebiti.
Oglej si celoten članek

Posoda je pomita, pult in miza sta pobrisana, kuhinja je videti brezhibna. A nekaj je moteče – vonj. Najprej bo treba najti pravega krivca za smrad. Ko ga boste našli, se boste nanj nemudoma spravili z gobo in čistili, a potrebna bo ostrejša metoda, kako se ga znebiti. Vendar ne skrbite, sploh vas ne bo veliko  stalo. V galeriji si preberite pet preprostih nasvetov, kako se najlažje znebiti neprijetnega vonja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.