Kako se je Paul učil hitre vožnje

Foto: Blitz Need for Speed: Želja po hitrosti Foto: Blitz Need for Speed: Želja po hitrosti Foto: Blitz Need for Speed: Želja po hitrosti Foto: Blitz Need for Speed: Želja po hitrosti Foto: Blitz Need for Speed: Želja po hitrosti Foto: Blitz Need for Speed: Želja po hitrosti Foto: Blitz Need for Speed: Želja po hitrosti Foto: Blitz Need for Speed: Želja po hitrosti Foto: Blitz Need for Speed: Želja po hitrosti Foto: Blitz Need for Speed: Želja po hitrosti Foto: Blitz Need for Speed: Želja po hitrosti Foto: Blitz Need for Speed: Želja po hitrosti Foto: Blitz Need for Speed: Želja po hitrosti Foto: Blitz Need for Speed: Želja po hitrosti Foto: Blitz Need for Speed: Želja po hitrosti Foto: Blitz Need for Speed: Želja po hitrosti Foto: Blitz Need for Speed: Želja po hitrosti Foto: Blitz Need for Speed: Želja po hitrosti Foto: Blitz Need for Speed: Želja po hitrosti Foto: Blitz Need for Speed: Želja po hitrosti
Igralec Aaron Paul se je za potrebe novega filma Need for Speed: Želja po hitrosti naučil kaskaderske vožnje.
Oglej si celoten članek

V filmski adaptaciji kultne računalniške igrice spoznamo vročekrvnega ljubitelja hitrosti Tobeyja, ki je po krivici pristal v zaporu. Ko ga izpustijo, se želi maščevati bogatemu bivšemu partnerju Dinu, ki ga je izdal in z objestno vožnjo povzročil tragično smrt prijatelja. Račune želi poravnati na divji dirki po ZDA, toda Dino izve za njegove načrte in na njegovo glavo razpiše bogato denarno nagrado. Hitrostna preizkušnja se sprevrže v neusmiljen avtomobilski obračun na življenje in smrt, pri katerem vozniki ne smejo pokazati strahu ali usmiljenja.

V zgornjem posnetku si lahko ogledate, kako se je glavni igralec Aaron Paul učil voziti avto za vlogo v filmu. Učil ga je inštruktor vožnje, ki je na svojega učenca zelo ponosen.

Vsi ljubitelji videoigre, hitrih avtomobilov in drzne vožnje si lahko film predpremierno ogledate v soboto, 15. marca, v vseh Cineplexxih na dogodku Men's Night.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.