Kako rešiti preslano jed

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Enostaven trik velikih kuharskih mojstrov.
Oglej si celoten članek

Tudi najboljšim kuharjem se je že zgodilo, da so jed preveč solili. Na srečo obstaja trik, ki bo rešil vaše kosilo.

Kadar opazite, da ste s soljo pretiravali, olupite krompir in ga dodajte v lonec. Škrob v krompirju bo sol posrkal in jed bo spet užitna. Bo krompir spremeni okus jedi? Brez skrbi, če ga ne boste narezali na koščke, bo okus ostal isti. Krompir sicer ne nevtralizira le soli, ampak tudi druge začimbe.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.