Kako pri sebi in otroku ustaviti kašelj?

Moj 2- letni otrok in jaz sva razmeroma zdrava. Problem je, da občasno kašljava čez dan in še posebej ponoči. To traja že 2 meseca.
Oglej si celoten članek

Vlaga v sobi kjer spimo je 60% so pa tla v spalnici precej vlažna zato ne želimo dodatno vlažiti prostora, ker smo imeli že več x probleme z zidno plesnijo, ki smo jo pred mesecem sanirali. Vprašanje: kako pri sebi in otroku ustaviti ta kašelj, ki že predolgo traja in je posebej moteč pri spanju?

ODGOVOR:

Nočni kašelj je pogosto posledica zatekanja izločkov iz nosu in zgornjega dela žrela v grlo. Ponoči pride do tega, ker smo v vodoravnem položaju in izločki lažje zatekajo navzdol. Lahko poskusite s čiščenjem nosu s fiziološko raztopino pred spanjem. V raziskavah so pokazali tudi, da med blaži kašelj. Tako da svetujem žličko medu pred spanjem.
Želim vam čim manj neprespanih noči.

Postavite tudi vi vprašanje našemu strokovnjaku na www.zurnal24.si/zdravi-tudi-pozimi.

 

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.