Kako je Beyoncéjina hči dobila ime

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Beyoncé in Jay-Z sta hčerko poimenovala Blue Ivy Carter. Oboževalci in mediji ugibajo, zakaj sta se zvezdnika odločila za to ime.
Oglej si celoten članek

Viri in oboževalci pravijo, da sta se zvezdnika za ime Ivy odločila zaradi števila 4 (z rimsko IV), ki je za oba zelo pomembno. Pevka se je rodila 4. septembra, Jay-Z 4. decembra, poročila sta se 4. aprila, oba imata štiri enake tatuje na prstancu in naslov Beyoncéjinega zadnjega albuma je 4.

Tudi Blue ima pomen, vsaj za Jay-Z-ja. Ta je izdal kar tri albume, ki vsebujejo besedo "blueprint" (po slovensko načrt): The Blueprint, The Blueprint 2: The Gift & The Curse in The Blueprint 3. V besedilu se je glasbenik večkrat razglasil za najboljšega raperja vseh časov. "Sem načrt, sem zemljevid vsem ostalim," se glasi besedilo pesmi A star is born.

Ali so namigovanja pravilna, še ni znano. Zvezdnika sta se namreč za zdaj še zavila v molk. Je pa ponosna teta Solange izdala, da je Ivy najlepša deklica na svetu.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.