Kak cirkus: To je morala na željo Jennifer Lopez narediti telovadnica

Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez Foto: Profimedia jennifer lopez
Prava diva.
Oglej si celoten članek

Jennifer Lopez je že pol svojega življenja del svetovnega šovbiznisa, a očitno se na pozornost še vedno ni navadila. Lepotico so paparaci že nekajkrat ujeli pred telovadnico, ki jo obiskuje večkrat na teden, in kar nekajkrat je bila zaradi tega nejevoljna.

Sedaj pa je telovadnica, menda na njeno željo, vhod prekrila s ponjavo, ki naj bi zagotovila več zasebnosti. Ampak ni ... Čeprav je igralkin voznik zapeljal vse do vhoda, so jo fotografi posneli.

V javnosti je bil zaradi paparacev kar nekajkrat nejevoljen tudi njen soprog Ben Affleck, zaradi česar je mnoge zaskrbelo zanj in njegov zakon. Med tistimi, ki so mu nasprotovali, je tudi Matt Damon, Affleckov prijatelj iz mladosti. Zakaj, izveste TUKAJ

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.