Kaj ženske med seksom najbolj sovražijo?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Posteljne radosti se velikokrat ne končajo tako, kot si želimo. Čeprav ste že dolgo v zvezi, morda svojemu partnerju še vedno ne znate povedati, kaj vam ni všeč, oziroma, česa ne počne tako, kot bi si želeli.
Oglej si celoten članek

Mnogo žensk svojemu partnerju ne zna povedati, kako naj se "loti spodnjih zadev", zato imamo za vas nekaj nasvetov, kako mu to karseda najbolje pojasniti.

Klitoris nima rad grobosti

Klitoris je najbolj občutljiv del ženskega telesa, zato je potrebno z njim ravnati zelo previdno, nežno in predvsem strpno. Partner ga mora najprej dobro spoznati, preden se mu bo ta povsem predal. Vsaki ženski ustrezajo drugačni dotiki, zato ne smete pričakovati, da se bo klitoris zdajšnje partnerice obnašal enako kot klitoris vaše bivše.

Z vagino se ne igrajte divje

Mnogi moški živijo v veliki zmoti in mislijo, da je grobo potiskanje prstov v vagino nekaj, kar ženske naravnost obožujejo. Nekatere že, in med predigro bo takšno početje všeč skoraj vsaki, a najprej se je morate lotiti počasi in z občutkom.

Bradavičke niso igrača!

Za dojke velja isto pravilo kot za vagino in klitoris – ne marajo grobosti. Najbolje je, če se prsi svoje partnerice lotite nežno in igrivo. Lahko jih gnetete, a z občutkom! Bradavičke lahko grizljate, a previdno! Česarkoli se lotite, imejte v mislih, da boste s počasnimi in nežnimi gibi prišli veliko dlje kot z grobimi in hitrimi.

Spodnje glave ne rinite brezglavo

Seks bo izgubil ves čar, če boste med nežnim ljubkovanjem partnerico presenetili z nenadnim in hitrim vstopom v njeno "svetišče". Še posebej ne bo vesela, če ga boste prijeli z roko in ga potisnili notri. Nekaterim ženskam je to verjetno všeč, a večina raje vidi, da se tega lotite na bolj uglajen način, saj jim bo to prineslo večje zadovoljstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.