Kaj vas lahko Boter nauči o stilu

Foto: Žurnal24 Al Pacino Boter Foto: Žurnal24 Al Pacino Boter Foto: Žurnal24 Al Pacino Boter Foto: Žurnal24 Al Pacino Boter Foto: Žurnal24 Al Pacino Boter Foto: Žurnal24 Al Pacino Boter Foto: Žurnal24 Al Pacino Boter
Legendarni film Boter nikoli ne bo šel iz mode, še posebej pa ne pojava Michaela Corleoneja, od katerega se moški lahko marsikaj naučijo. A s tem ne mislimo na mafijske posle.
Oglej si celoten članek

Michael Corleone v vlogi Ala Pacina je namreč vedel stvar ali dve o modi. V filmih namreč ni navduševal le s svojo karizmo, hladnostjo in mafijsko žilico, temveč tudi s svojo garderobo. Preverite, kakšne stilske lekcije se lahko naučite od samega Botra:

  • "Huda" obleka ni "huda", dokler je sami ne naredite takšne.
  • Če boste nosili tridelno obleko, si boste prislužili še dodatno spoštovanje.
  • Ne podcenjujte moči dobro nanešenega gela za lase.
  • Nikoli ne veste, kam vas lahko ponese dan, zato nosite oblačila, v katerih se lahko dobro gibljete.
  • Veliki dogodki zahtevajo okrasno rožo na suknjiču.
  • Ne bojte se obleči malo manj elegante obleke, ko niste na dolžnosti.
  • Prav nič ni narobe z naramnicami.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.