Kaj se je zgodilo z dečkom, ki je igral mladega Forresta Gumpa?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ne boste ga prepoznali!
Oglej si celoten članek

Michael Conner Humphreys je, ko mu je bilo osem let, dobil eno najbolj prepoznavnih vlog v zgodovini - igral je mladega Forresta Gumpa. Spomnimo. Film je bil nagrajen s šestimi oskarji, med drugim tudi z oskarjem za najboljšo moško glavno vlogo. Kipec je domov odnesel Tom Hanks. To je bilo davnega leta 1995 in Michaela danes verjetno nihče ne bi prepoznal.

Hollywoodu je kljub velikemu uspehu obrnil hrbet. Po končani šoli se je vpisal v vojsko in 18 mesecev služil v Iraku. Kot je dejal, ga je vojska zanimala že od nekdaj, saj sta v njej služila tudi njegov oče in stric. V intervjuju za Sun je povedal, da si slave nikoli ni želel, tudi zato ne, ker je veliko otroških zvezd hitro zabredlo v težave. Poudaril je, da ga starši nikoli niso silili v igranje, prav tako se družina ni želela preseliti v Los Angelesu, ko se je sinu nasmihala lepa kariera, ampak je ostala v Oregonu. "Hollywood ni zdrav za otroke," je povedal Michael in dodal: "Starši so odločitev, kaj bi rad počel, prepustili meni in me nisi silili v druge vloge."

38-letnik pravi, da imata z glavnim likom, s katerim je zaslovel, veliko skupnega. Tudi on rad teče in se je že večkrat udeležil maratonov, vojsko pa je služil v istem oporišču kot Elvis Presley, ki ga je Forrest spoznal ... "Smešno je, koliko je v mojem življenju povezav s Forrestom. Je to usoda?" se sprašuje Michael, ki je dokončal študij mednarodnih odnosov. Bi še kdaj igral v filmu? Da, če bi mu ponudili zanimivo vlogo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.