Justin ji narekuje, kako naj se oblači

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralka Jessica Biel je priznala, da ji pri modi pomaga zaročenec Justin Timberlake.
Oglej si celoten članek

"Oba obožujeva modo, a njemu gre včasih bolje od mene. Pogosto se zgodi, da se že oblečem, nato pa me Justin začudeno pogleda in me odpelje nazaj v garderobo, kjer mi izbere boljšo kombinacijo," je nedavno razkrila Jessica in hitro dodala, da se vendarle z njim vedno ne strinja. "Včasih ga pač ne upoštevam," je povedala o svojem zaročencu, ki ima že sedem let lastno modno znamko.

Sicer pa je Jessica nedavno končno spregovorila tudi o njuni zaroki. Dejala je, da neznano uživa v vlogi zaročenke ter da se jima s poroko nikamor ne mudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.