Julia sovraži Angelino

Foto: Žurnal24 Julia Roberts ne prenese Angeline Jolie. (Foto: Reuters)
Na Angelino Jolie ni jezna le Jennifer Aniston, ampak tudi Julia Roberts.
Oglej si celoten članek

42-letna Julia Roberts naj bi se že več let izogibala Angeline Jolie, ker je ta Jennifer Aniston speljala moža. Kot je znano, sta se Brad Pitt in Angelina spoznala med snemanjem filma Gospod in gospa Smith. Pri nastajanju filma je sodeloval tudi Julijin mož, snemalec Danny Moder, ki je svoji ženi vsak večer domov nosil pikantne informacije. Julii so opisi Angelininih osvajalskih poskusov dvignili pokrov, zaradi česar je z njo prekinila vse stike.

Jeza je tako močna, da se Julia ni želela udeležiti zabave po premieri svojega novega filma Jej, moli, ljubi, ki ga je produciral Pitt, ker se je bala, da bo naletela na "razdiralko zakonov".

A Julia bi morala najprej pomesti pred svojim pragom. Tudi ona se je namreč zapletla s poročenim moškim. Svojega Dannyja je spoznala med snemanjem Mehičanke, se vanj zaljubila in ga speljala Veri Steimberg, s katero je bil Moder takrat poročen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.