Jude Law je spet zaljubljen

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Igralec ne skriva več svoje ljubezni z igralko Ruth Wilson, s katero so ju že večkrat videli skupaj.
Oglej si celoten članek

Jude Law naj bi bil v prvi resni zvezi po razhodu z nekdanjo zaročenko Sienno Miller. Šarmantni igralec naj bi namreč pred kratkim začel zvezo z igralko Ruth Wilson, s katero sta se spoznala, ko sta skupaj nastopala v predstavi Eugena O'Neilla Anna Christie.

Jude, ki se je s Sienno razšel na začetku lanskega leta, je bil do nedavnega še samski. Medtem pa je njegova bivša kaj kmalu po njunem razhodu našla ljubezen v igralcu Tomu Sturridgeu, s katerim trenutno pričakuje svojega prvega otroka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.