John Malkovich posnel film, ki ga bodo premierno pokazali leta 2115

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Filmski eksperiment.
Oglej si celoten članek

100 let je prihajajoči eksperimentalni znanstvenofantastični film, ki ga je napisal John Malkovich in režiral Robert Rodriguez. Leta 2015 so ga oglaševali s sloganom "Film, ki ga ne boste nikoli videli", izšel pa naj bi 18. novembra 2115. 100-letno obdobje se ujema s časom, ki je potreben, da se steklenica konjaka Louis XIII ustrezno postara. V filmu igra mednarodna zasedba z ameriškim igralcem Johnom Malkovichom, tajvansko igralko Shuya Chang in čilskim igralcem Markom Zarorjem.

Do izida je film shranjen v visokotehnološkem sefu z neprebojnim steklom, ki se bo samodejno odprl 18. novembra 2115, na dan premiere filma. Tisoč gostov z vsega sveta, med njimi Malkovich in Rodriguez, je prejelo par kovinskih vabil za premiero, ki jih lahko predajo svojim potomcem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.