J.Lo joče kot dež

Foto: Žurnal24 J. Lo se je dogovorila za rekordno vsoto denarja za objavo fotografij dvojčkov.
Jennifer Lopez, ki s svojim možem Marcom Anthonyjem pričakuje prvega otroka, je zadnje čase pretirano čustvena. Kot je priznala, joče že za vsako neumnostjo.
Oglej si celoten članek

Da so nosečnice bolj nagnjene k čustvenemu dojemanju stvari in dogodkov, je splošno znano dejstvo. Pa vendar stanje, v katerem se nahaja popularna pevka in igralka, ni podobno ničemur več. Solze ji na oči privabi skorajda vse. Še posebej pa televizijski oglasi. "Vse, kar ima le malo pridiha po čustvih, me spravi v jok. Vsak oglas, pa če je še tako žajfast ali neumen", se je izpovedala J.Lo.

Najbolj pa jo ganejo stvari, ki so v zvezi z očetovstvom. "Verjetno je temu tako zaradi odnosa, ki sem ga imela s svojim očetom," priznava. "Vsakič, ko zagledam očeta z majhnimi punčkami, je konec z menoj," dodaja. Vprašanje je le, kako vsa ta množica čustev vpliva na še nerojeno dete.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.