Jim Carrey bo še drugič Butec

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Po dolgem režiserjevem prepričevanju, da bi Jim Carrey zaigral v drugem delu uspešne komedije Butec in Butec, je igralec končno pristal na sodelovanje.
Oglej si celoten članek

Slavna "butca" Jim Carrey in Jeff Daniels bosta zaigrala v drugem delu komedije Butec in Butec. Režiser Bobby Farrelly, ki se je podpisal tudi pod izvirnik, je z veseljem sporočil, da sta oba glavna igralca pristala na snemanje drugega dela, čeprav je Jim pred časom dejal, da noče biti del novega projekta. "Na to smo upali že dlje časa. Kmalu bo minilo 20 let od prvega dela in čakali smo dovolj dolgo. Posneli bomo ta film," je sporočil režiser.

Zgodba bo tudi tokrat kaotična in bizarna, sporoča Farrelly. Glavna junaka bosta tokrat obupno iskala otroka, ki ga je spočel eden od "butcev", ker nujno potrebujeta ledvico. Več pa režiser za zdaj noče razkriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.