Jessica in Colin sta par

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Igralca Jessica Biel in Colin Farrell naj bi se zbližala tudi v zasebnem življenju.
Oglej si celoten članek

Igralca Jessica Biel in Colin Farrell sta se zbližala na snemanju remaka Total Recall. Igralka, ki se je marca razšla s pevcem Justinom Timberlakeom, naj bi bila nad hollywoodskim šarmerjem popolnoma očarana.

"Jessica obožuje njegova naglas in osebnost. Justina je že popolnoma pozabila in prebolela, uživa v samskem življenju in si želi Colina. Med odmori se družita, Colin pa je predlagal, da se družita tudi po snemanju," je povedal vir.

Jessica se je z Justinom razšla, ker v njuni zvezi ni bilo več romance. Pevec je resnično upal, da je v njej našel pravo žensko, enako je mislila tudi ona. Oba sta se zelo trudila, a ostajata prijatelja, je še znano.

Colin pa ni prvi igralec, s katerim so povezovali Jessico. Pred kratkim so jo opazili na romantičnem kolesarjenju in večerji v japonski restavraciji z Gerardom Butlerjem. Pred njim pa so jo videvali z igralcem Edwardom Nortonom. Ali se bo romanca s Colinom, ki pogosto menja ženske, obnesla, pa bo prinesel čas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.