Jennifer voditelju razbila mizo

Foto: Youtube Jennifer Aniston Foto: Youtube Jennifer Aniston
Jennifer Aniston je na šovu Jimmyja Kimmela pokazala svojo divjo plat.
Oglej si celoten članek

Jennifer Aniston je v studio voditelja Jimmyja Kimmela vkorakala z velikim kladivom, zaščitnimi očali in ščitniki za ušesa ter začela razbijati njegovo novo sceno. Igralka se je nad voditeljevo pohištvo spravila, ker je slišala, da bo Jimmy z novim letom zamenjal sceno oddaje, ni pa vedela, da je to že storil. "Oprosti, ampak naj ti povem, da ta miza ni bila kvalitetno narejena," se je igralka skušala opravičiti.

Voditelj je sicer dober prijatelj Jenniferinega partnerja Justina Therouxa, zato si je igralka privoščila malce več in poleg kladiva v roke vzela tudi škarje ter se spravila nad Jimmyjeve lase.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:20 12. Januar 2013.

    Kr neki... jaooo kaj dajete na portal... Jaooo boli glava....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.