Jennifer odnehala zaradi zlobnih ljudi

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Noseča igralka Jennifer Love Hewitt se je odločila zapreti svoj profil na Twitterju.
Oglej si celoten članek

Jennifer se je za ta korak odločila predvsem zato, ker je imela dovolj negativnih in zlobnih ljudi, s katerimi je imela opravka. "Ljudje prek Twitterja pošiljajo veliko negativnih sporočil, pa tudi groženj. Zato z žalostjo sporočam, da Twitter ni več zame. Uživala sem v vsej prijaznosti in podpori, ki sem ju bila deležna, a potrebujem odmor," je prejšnji teden sporočila svojim sledilcem in dodala: "Življenje bi moralo biti polno pozitivnih stvari in spodbujanja drug drugega, ne bi smelo temeljiti na pošiljanju groženj in slabih vibracij. Vsem tistim, ki ste me osrečili, se zahvaljujem iz vsega srca."

Zvezdnica serije Seznam strank je v začetku junija sporočila, da je zaročena in noseča s soigralcem Brianom Hallisayem, kar je sporočila v uradni izjavi za javnost: "To je čudovit čas za naju in zelo se veseliva, da bova skupaj ustvarila družino."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.