Jennifer Lopez v solzah sporočila novico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Jennifer Lopez in Ben Affleck sta po skoraj 20-ih letih znova zaročena.
Oglej si celoten članek

J-Lo je na svojem osebnem Instagram profilu za oboževalce delila čustven videoposnetek, v katerem zre v svoj zaročni prstan – za katerega se zdi, da je smaragdno brušen zeleni diamant – in si obriše solze veselja. Zvezdnica je na svojih družabnih omrežjih objavila posnetek in napis: 'Velika objava!!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Zaroko je potrdili tudi Lopezov predstavnik za stike z javnostjo. 

52-letna zvezdnica, ki je v preteklosti že bila zaročena z 49-letnim igralcem, ima sicer z nekdanjim možem, pevcem Marcom Anthonyjem, 14-letna dvojčka Emme in Maxa, Affleck pa ima z nekdanjo ženo, igralko Jennifer Garner, 16-letno Violet, 13-letno Seraphino in 10-letnega Samuela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:23 9. April 2022.

    Ker menda pri nas še nismo wokarska država še vedno velja v slovnici in pravopisu ženska sklanjatev. Torej ker je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.