Jennifer Lopez toži nekdanji šofer

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Jennifer Lopez ima težave z nekdanjim zaposlenim.
Oglej si celoten članek

Njen bivši šofer in vodja varnostnikov njo in njenega menedžerja Bennyja Medino namreč toži zaradi goljufije, kršenja pogodbe in nezakonite odpovedi delovnega razmerja.

Hakob Manoukian je za JLo in Marca Anthonyja delal med leti 2005 in 2011. Težave so se začele, ko je Manoukian pregledal pevkine načrte za obisk Ukrajine, kjer imela zasebni koncert. Odkril je, da je bila cena zasebnega letala, ki ga je priskrbel Medina, prenapihnjena. O tem je obvestil zvezdnico in našel novega ponudnika, ki je za let z istim letalom računal manj kot družba, ki jo je predlagal Medina.

Po tem incidentu, na snemanju filma Kaj pričakovati, ko pričakuješ? v Atlanti, naj bi se Medina nad šoferjem začel znašati. Kot piše v tožbi, je zvezdničin menedžer Manoukianu zabrusil, da ni dovolj dober za to delo, saj njegova angleščina ni tekoča. Pevko je nato smel prevažati le še po Los Angelesu, saj je Medina prevzel vso načrtovanje Jenniferinih potovanj in tudi njeno varnost.

Manoukian od igralke in njenega menedžerja sedaj zahteva odškodnino in plačilo nadur.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.