Jennifer Lopez in Ben Affleck: To je njuno novo ljubezensko gnezdece

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vila se je prodajala za 34,5 milijona dolarjev.
Oglej si celoten članek

Igralca Jennifer Lopez in Ben Affleck sta le našla sanjski dom. V okrožju Pacific Palisades v Los Angelesu, ki je rezervirano le za osebe, ki imajo zares zelo debelo denarnico, sta si privoščila tole prečudovito nepremičnino, ki se je prodajala za 34, 5 milijona dolarjev. Vila, ki stoji na štiri tisoč kvadratnih metrov velikemu posestvu, se lahko pohavli s 7 spalnicami in 11 kopalnicami.

Par je novi dom iskal kar eno leto. Ogledovala sta si neverjetno lepe nepremičnine, ki so bile celo več kot enkrat dražje od te vile, v katerih bo dovolj prostora za Benove tri otroke iz prvega zakona in Jenniferina dvojčka. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.