Jennifer, kaj imaš pod pazduho?

Foto: Žurnal24 Jennifer ni varčevala z dezodorantom. (Foto: Flynet/JLP)
Tudi slavni so krvavi pod kožo, toda glede na to, da so jim fotografi ves čas za petami, bi lahko bolje pazili na svoj videz. Tokrat se je na tapeti znašla Jennifer Love Hewitt.
Oglej si celoten članek

Jennifer se je sicer na dobrodelnem dogodku The Art of Elysium v Los Angelesu pojavila skrbno oblečena in naličena, v oči pa je bodel bel madež pod njeno pazduho, ki ga je pustil dezodorant.

31-letna zvezdnica se je v obleki Paule Ka pridružila številnim drugim zvezdnikom, ki so na dobrodelni večerji zbirali denar za mlade igralce, glasbenike in umetnike, ki so resno bolni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.