Jennifer Grey si želi, da bi to še lahko povedala Patricku Swayzeju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Pred kamero harmonija, za kamero prepiri.
Oglej si celoten članek

Igralka Jennifer Grey bo v začetku maja izdala svoje spomine z naslovom Out of the Corner. V njih je seveda spregovorila tudi o filmu, ki jo je katapultiral med največje svetovne zvezde - Umazani ples - v katerem je glavno vlogo igral Patrick Swayze, za katerega je bil leta 2009 usoden rak. Igralec je dočakal le 57 let.

V filmu sta morala oba dokazati, da sta dobra igralca. Igrala sta namreč par, ki se zaljublja, v resnici pa sta bila kot pes in mačka. "Med nama ni bilo harmonije," je povedala Jennifer, ki napetosti med njo in soigralcem danes močno obžaluje. "Če bi mu lahko nekaj povedala, bi mu rekla: 'Žal mi je, da te nisem bolj cenila in uživala v tem, kar si bil, namesto da sem si te želela spremeniti.'," pravi zvezdnica.

Odnos s Patrickom pa ni edina stvar, ki jo danes obžaluje. Žal ji je tudi, da se je ulegla pod nož. Igralka namreč meni, da je operacija nosu, po kateri je menda nihče več ni prepoznal, uničila njeno kariero. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.