Jennifer Aniston pred veliko dilemo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralka Jennifer Aniston se je pred svojo drugo poroko znašla na veliki preizkušnji.
Oglej si celoten članek

Igralko Jennifer Aniston, ki s svojim zaročencem Justinom Therouxjem konec leta načrtuje poroko na Havajih, muči slaba vest. Svojemu botru Tellyju Savalasu je, preden je umrl, obljubila, da se ne bo nikoli sramovala svojih grških korenin. S tem, ko se bo poročila na Havajih, bo prelomila svojo obljubo.

"Jen je Teddyja oboževala in ga imela za velikega vzornika in človeka, kamor se je zatekla po nasvet," je povedal vir blizu igralke. "Obljubila mu je, da bo vedno cenila svoje prednike in kraje, od koder prihaja."

Sedaj pa je pred veliko dilemo, kje se poročiti. Če bi se poročila v Grčiji v cerkvi, bi pripomogla k izboljšanju tamkajšnje družbe, obenem pa bi bil lep poklon pokojnemu botru, ki je umrl leta 1994, ko je imela igralka 24 let. "Veliko ljudi se bo počutilo užaljene, če bo Jen znova ignorirala svoje korenine," je še znano.

Igralka je zato že našla kompromis – poročila se bo dvakrat, prvič na Havajih, sledilo pa bi praznovanje v grški cerkvi v Los Angelesu. Ne bo ravno v Grčiji, a vseeno bo naredila nekaj, da se pokloni svojim koreninam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.