Jen se je ob Bradovi zaroki zgrudila

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Jennifer Aniston naj bi v resnici novica, da se bo njen nekdanji mož Brad Pitt znova poročil, močno prizadela.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko smo pisali, da naj bi se Jennifer Aniston razveselila novice o zaroki svojega nekdanjega moža Brada Pitta z Angelino Jolie, so na plan prišle nasprotne informacije. National Enquirer namreč razkriva, da naj bi vest, ki jo je svoji bivši ženi sporočil Brad sam, Jennifer popolnoma šokirala. "Novica jo je zadela kot tona opek. Jen ni nikoli verjela, da se bo Brad dejansko poročil z Angie," je povedal neimenovani vir in dodal: "Kljub temu Bradu ni želela pokazati, kako jo je vest prizadela. Vendar je takoj, ko je prekinila telefonski pogovor z njim, planila v jok in se zgrudila na tla."

Ob obujanju spominov na skupno življenje z Bradom pa jo je našel njen sedanji partner, igralec Justin Theroux, ki pa naj ne bi imel prav veliko razumevanja za njeno domnevno še vedno trajajočo obsesijo z Bradom. "Bilo je grozno. Jen je potrebovala tolažbo, vendar je bil Justin preveč prizadet in jezen. Jen je obtožil, da je še vedno zaljubljena v Brada, in nazadnje se je vsa zadeva razvila v hud prepir," je še povedal vir.

Jennifer naj bi se sicer kmalu zatem spravila k sebi in v sporočilu za javnost sporočila, da je vesela za par.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.