Jen razgaljena za parfum

Foto: Žurnal24 Jenniferin parfum Lolavie na prodajne police v London prihaja že jutri. (Foto: Y
Ljubka Jennifer Aniston je za oglas za svoj parfum že pozirala zavita le v brisačo, tokrat pa se je opogumila in pred fotografski objektiv stopila gola. No, skoraj gola!
Oglej si celoten članek

Za kampanjo za svoj novi parfum Lolavie se je Jennifer Aniston odločila odvreči krpice. A pozor! Moškim se bodo sline lahko cedile le ob pogledu na zgornji del njenega bajnega telesa.

Jen ni čakala, da parfum pride v trgovine, saj je nekaj fotografij že razkrila javnosti. Med snemanjem je bila najbolj pozorna na to, da bi bila videti naravna, s fotografijami pa že buri domišljijo.

"Ni pomembno to, da se pokažem pred objektivi in dam na stekleničko svoje ime," je dejala. "Počutila sem se kot mali kemik. Nisem prav velika ljubiteljica parfumov. Hočem le, da bi ljudje rekli: 'Kaj je to? Čudovito dišiš!' Najpomembneje pa se mi zdi, da želim dišati naravno," je še dodala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.