Jen in Ben: Tako jo ljubi, da je potrpežljivo sodeloval celo pri tem

Foto: Profimedia Jennifer Lopez Foto: Profimedia Jennifer Lopez Foto: Profimedia Jennifer Lopez Foto: Profimedia Jennifer Lopez Foto: Profimedia Jennifer Lopez Foto: Profimedia Jennifer Lopez
Moški se temu opravku, ki ga ženske po navadi obožujejo, raje izognejo. A ne Ben Affleck ...
Oglej si celoten članek

Čeprav se je že večkrat pisalo, da me Benom Affleckom in Jennifer Lopez škripa, ju paparaci zadnje čase lovijo v zelo ljubečih pozah. To kar so ujeli pred prazniki, pa je skoraj dokaz ultimativne ljubezni. Ben je Jennifer, svojo mamo in taščo spremljal pri prazničnih nakupih, čemur se moški po navadi raje izognejo. A ne le spremljal, tudi zelo aktivno je sodeloval pri izbiri daril v blagovnici na ulicah zahodnega Hollywooda, pri tem vidno užival in Jennifer med tem delil nežne poljube. Sanjski moški!

J. Lo bo kmalu izdala svoj prihajajoči album "This Is Me… Now" in spremljevalni film. V filmu pevka dokumentira svoj odnos z možem Benom Affleckom in razkriva: "Oba imava PTSP (travma in posttravmatska stresna motnja op. a.)." To je posledica medijskega nadzora, ki sta ga prestala takrat, ko sta bila prvič par. "Vendar sva zdaj starejša, modrejša. Veva tudi, kaj je pomembno, kaj je res pomembno v življenju, in da ni toliko pomembno, kaj si drugi mislijo. Gre za to, da ste zvesti sami sebi," je še povedala med drugim. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.