Jelena Kovačević (Masterchef) povsem spremenjena

Foto: Masterchef
Foto: Masterchef
Novi videz priljubljene masterchefovke ...
Oglej si celoten članek

Jelena Kovačević, nekdanja voditeljica in udeleženka resničnostnega šova MasterChef, ki se danes profesionalno ukvarja s peko slaščic, je pred petimi leti kot strela z jasnega udarila neprijetna odločitev soproga, znanega novinarja in glasbenika Simona Vadnjala. A Jelene ločitev ni dotolkla, temveč je iz te grenke izkušnje potegnila motivacijo za osebnostno in telesno preobrazbo.

V formo je prišla s treningi tajskega boksa, kot je razkrila že leta 2020, leto po ločitvi, nato pa postavo vzdrževala z osebno trenerko, s katero je delala vaje z lastno težo. 

Nedavno pa je na Facebooku presenetila še s čisto novim videzom. Dolga leta je bila njen zaščitni znak kratka pričeska, v zadnjem času pa blesti kot dolgolaska.

xxx  

Kot je razvidno iz njenih družabnih omrežij se še vedno ukvarja z ustvarjanjem sladic na profesionalni ravni, ki niso le okusne, pač pa tudi prava paša za oči. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:40 26. September 2024.

    Če bi zase tako skrbela ko je bila skupaj s Simonom, bi še danes verjetno bila poročena, pa ji je …

  • 09:12 26. September 2024.

    ok pustla je lase.....a brke tud? pa kocine?

  • 08:15 26. September 2024.

    In koga to zanima??!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.