Je znana Slovenka s slavnim nogometašem že tretjič noseča?

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Prvi dve nosečnosti je skrbno skrivala pred mediji.
Oglej si celoten članek

Lepotico Kajo Vidmar je Slovenija spoznala v priljubljeni najstniški nanizanki Moji, Tvoji, Najini, v kateri je med letoma 2010 in 2012 igrala najstniško hčer Dano. Kasneje se je pojavila v več videospotih in nastopila tudi v četrti sezoni šova Zvezde plešejo, ki je bila zaradi pandemije prekinjena. 

Leta 2020 je za Joonglo priznala, da je po desetletju samska, saj se je razšla s fantom, s katerim sta bila skupaj že od njenega 13. leta starosti. Že aprila 2022 pa je z znanim nogometašem Šimetom Vrsaljkom dobila prvorojenko Viktorijo

Lani oktobra se je parček razveselil še sina, katerega imena še nista razkrila. Kaja je obe svoji nosečnosti skrbno skrivala pred mediji, še novico o razmerju je objavila šele nekaj mesecev po kroženju govoric.

Tudi družinico pokaže zelo redko. Sedaj so vsi štirje skupaj pozirali nekje ob morju, mnogim pa je v oko padla ena izmed fotografij, na kateri skupaj roke držita na Kajinem trebuhu. Je mogoče lepotica znova noseča? Sum, da bo znova zibala, vzbuja tudi to, da je onemogočila komentiranje fotografij.

Šime ima iz prejšnjega zakona z Matejo že sina Bruna, zanj bi to potemtakem bil že četrti otrok. 

Golobčka sta se najbrž spoznala v Madridu, kamor se je Kaja preselila kmalu po razdrti zvezi. Tam je Šime igral za Atletico Madrid, lani marca pa je sporočil, da se bo po več kot uspešni nogometni karieri upokojil.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 00:56 25. Oktober 2024.

    ))))))) Samske ženske čakajo na vas na -- Hot4.eu

  • 16:33 24. Oktober 2024.

    Kroatarska keš drolja!

  • 09:20 24. Oktober 2024.

    In kaj za vraga nas to briga?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.