Je zakon že v krizi?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Le nekaj mesecev po poroki naj bi v zakonu Blake Lively in Ryana Reynoldsa že škripalo.
Oglej si celoten članek

Poročila sta se v začetku septembra in že so se pojavile prve težave. Razlog, da sta si Blake Lively in Ryan Reynolds zadnje dneve v laseh, je njen nekdanji fant Penn Badgley.

Blake naj bi bila z njim namreč še vedno v stikih, še več, do njega naj bi bila še posebej prijazna. Kaj se plete med njima, močno zanima soproga Ryana, ki je že udaril po mizi. Sam je namreč s svojo nekdanjo ženo Scarlett Johansson prekinil vse stike in enako pričakuje od Blake. Ona pravi, da je z njim le prijateljica ter ji veliko pomeni kot prijatelj.

Blake in Penn sta se spoznala na snemanju serije Opravljivka in kmalu postala par. Hodila sta tri leta, 2010 pa sta se razšla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.