Je za ta polom kriva zveza s princem Harryjem?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
So gledalci Meghan Markle obrnili hrbet?
Oglej si celoten članek

Pretekli teden se je po krajšem predahu in prvič po razglasitvi vesti, da je igralka Meghan Markle v zvezi z britanskim princem Harryjem, na male zaslone vrnila serija Nepremagljivi dvojec, ki jo lahko spremljamo že šest sezon.

A dodatna pozornost, ki jo je bila serija deležna zaradi te ljubezenske zveze, na gledanost ni vplivala pozitivno. Zadnji predvajani del je pred televizorje privabil 1.374.000 gledalcev, prvi del šeste sezone pa kar 1.848.000 gledalcev.

Mnoge padec gledanosti ne preseneča. Zaradi slavnega fanta se je namreč o Meghan marsikaj razvedelo, med drugim tudi to, da je bila že enkrat poročena in da ima polbrata, ki je bil pred kratkim zaradi nasilnega vedenja aretiran. Slednje je menda zelo razburilo tudi kraljevo družino, ki naj bi od Harryja zahtevala, da se z lepotico razide.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:24 31. Januar 2017.

    Tudi pri nas upada gledanost žajfnic iz leta v leto. N.pr Usodno vino, Ena žlahtna štorija itd. Verjetno bi morali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.