Je vaše spolno življenje popolno?

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Se pritožujete nad svojim spolnim življenjem? Morda pa le ni tako slabo, kot menite … To so trije znaki, ki razkrivajo popoln seksualni odnos med partnerjema.
Oglej si celoten članek

1. Med seksom vas ne skrbi za vaš videz.
Če med seksom niste popolnoma sproščeni, ampak se obremenjujete s svojim trebuščkom, nepopolno pobritimi nogami, pričesko, je vaše spolno življenje daleč od popolnosti.

2. Partnerju lahko brez sramu poveste, česa si želite.
Kar je všeč Matjažu, ni nujno privlačno tudi Tomažu. Partnerju zaupajte, kaj vam je všeč in kaj ne. Usmerite ga na pravo pot in izkusili boste, kaj je popoln seks.

3. Po seksu ste srečni.

Dokazano je, da seks vpliva na delovanje možganov in izločanje hormona sreče. To velja le za seks, pol strasti. Če se po spolnem odnosu ne morete otresti nasmeška, vam telo še nekaj časa drhti, se lahko pred prijatelji pohvaliti z odličnim, če ne celo popolnim seksom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.