Je v sosede metal jajca?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Justin Bieber naj ne bi bil v najboljših odnosih s svojimi sosedi.
Oglej si celoten članek

Justin Bieber zase pravi, da ni zloben, temveč se le trudi odraščati na očeh javnosti, a s tem se ne bi strinjali njegovi sosedi. Justin jih namreč pogosto jezi s prehitro vožnjo in glasnimi žuri, dogajanje v naselju Calabasas, kjer ima vilo, pa naj bi popestril celo z metanjem jajc v sosednje hiše.

Justinov sosed naj bi sredi noči slišal hrup in pevca zasačil pri metanju jajc v njegovo hišo. Ko je zavpil, naj bi jajce priletelo tudi vanj, nato pa je sledilo zmerjanje. Zvezdnikov sosed naj bi potegavščino prijavil oblastem, Justinov tiskovni predstavnik pa dogodka še ni komentiral, kot tudi ni znano, ali se je Justin spravil nad soseda, ki ga je lani prijavil zaradi pljuvanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:20 11. Januar 2014.

    Pederajsek.......

  • 11:56 11. Januar 2014.

    Pankrt nevzgojeni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.