Je tekmovalka Kmetije noseča?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Tekmovalka Kmetije: Nov začetek čaka na test nosečnosti, da končno izve, kaj se dogaja.
Oglej si celoten članek

"Ali misliš, da je tebi slabo tako, brez razloga ali zaradi tistega … Kar si mi povedala? Da s fantom poskušata zanositi?" je Adriana vprašala Klavdijo, ki je potožila, da ji je slabo.

26-letnica je v izjavi povedala, da ji mesečno perilo zamuja že dva meseca in da ne ve, ali je noseča ali ni, vendar ob tem potrdila, da sta s fantom pred njenim prihodom v šov načrtovala otroka. O tem so sta se dekleti pred spanjem pogovarjali z Matjažem, ki je za to pokazal veliko zanimanja: "Ni mi jasno, kako lahko urin pokaže, da si noseč ali pa ne?" Dodal je, da bi rad vedel, kakšen bo rezultat, ko ga bo Klavdija opravila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:52 1. November 2016.

    Ne b bila ne prva , ne zadnja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.