Je Sebastjan iz Big Brotherja že izgubil nedolžnost?

Foto: Kanal A
Foto: Kanal A
Se je življenje lanskega finalista šova Big Brother, Sebastjana Burnarja, v zadnjem letu kaj spremenilo?
Oglej si celoten članek

Simpatični Sebastjan Burnar, ki ga je Slovenija spoznala v lanskem Big Brotherju, pravi, da se njegovo življenje zaradi šova ni prav veliko spremenilo. Še vedno je kot programer zaposlen pri istem podjetju in še vedno se ukvarja z izdelavo kostumov.

Z večino nekdanjih sotekmovalcev je ostal v stikih, pravi. "Zdaj sem bil na Tiborjevem rojstnem dnevu. Sicer se družim s Tomažem in Martinom. V glavnem smo ostali v stikih preko Facebooka, saj smo razkropljeni po vsej Sloveniji. Kadar pa se pojavi priložnost, se tudi vidimo. V Mariboru sem se tako dobil z Nino, Zajcem in Ano Mari,“ nam je povedal Seba, ki je v šovu priznal, da je devičnik. "Trenutno so pri meni na prvem mestu še vedno služba in hobiji. V nič ne silim, ampak se raje prepustim toku,“ je povedal Sebastjan, ki mu tudi zadnje leto ni prineslo sreče v ljubezni. "To ni odvisno od sreče. Če se zgodi, se zgodi, v to ne moreš siliti. Skrivam se pa ne,“ je še dodal Seba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 18:12 21. Junij 2016.

    Pod pazduho je sigurno nedolžen. Levo.

  • 18:11 21. Junij 2016.

    nedolžnost, sorry

  • 18:11 21. Junij 2016.

    Izgubljata nedožnost.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.