Je on kriv za konec slavnega zakona?

Foto: Profimedia Gwyneth Paltrow in Donovan Leitch Foto: Profimedia Gwyneth Paltrow in Donovan Leitch Foto: Profimedia Gwyneth Paltrow in Donovan Leitch
Donovan Leitch in Gwyneth Paltrow sta se pred šestimi meseci poljubila, in to v javnosti.
Oglej si celoten članek

Igralka Gwyneth Paltrow in pevec skupine Coldplay Chris Martin sta pred dobrim tednom svetu sporočila, da je njunega zakona konec. Zakaj sta šla narazen, nista razkrila. Zdaj pa so se pojavile fotografije, ki bi lahko bile razlog za konec slavnega zakona.

Paltrowova se je pred šestimi meseci v Los Angelesu udeležila bejzbolske tekme, kar nikogar ne bi zmotilo, če ob njej ne bi sedel njen bivši, igralec Donovan Leitch. Parček se je veliko smejal in se dotikal, kamere so ujele celo poljub.

Gwyneth se na govorice, da se je spet zapletla z bivšim, ni odzvala, se je pa oglasil Donovan. "Poslavljala sva se. Bilo je nedolžno. Sedela sva pred 30.000 ljudmi. Ne bi rekel, da je to primeren kraj za skrivno zvezo," je povedal Leitch in dodal, da je Gwyneth njegova zelo dobra prijateljica, in to že veliko let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.