Je Loboutinov lak vreden denarja?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Loboutin lansiral najdražji lak za nohte doslej.
Oglej si celoten članek

Lak za nohte Rouge Louboutin, ki ga je pred kratkim lansiral Christian Louboutin, stane 50 dolarjev (skoraj 38 evrov). V Los Angelesu je kljub visoki ceni prodajni hit. Nekaj časa je bil na spletni strani sacks.com celo razprodan. Zaradi velikega povpraševanje so morali omejiti prodajo - kupec lahko naenkrat naroči le šest stekleničk!

Ker nas je zanimalo, ali je vreden svojega denarja, smo za mnenje vprašali strokovnjakinjo za lepoto in ličenje Lano Špital, ki ga je že preizkusila.

"Lak je v ekstravagantno oblikovanih stekleničkah, na katerih se vsekakor ustavljajo pogledi. Žal pa lahko enako rečemo tudi za njihovo ceno. S 50 dolarji na stekleničko je Loboutin "premagal“ doslej najdražji lak Toma Forda. Takšna cena je po mojem mnenju vsekakor prevelika za tako majhno stekleničko laka, vendar se moramo zavedati, da ob nakupu plačamo tudi ime Louboutin, ki ima v modnem svetu veliko vrednost,“ pravi Špitalova, ki poudarja, da se lak po svoji sestavi in obstojnosti ne razlikuje od dobrih lakov ugodnejših znamk, kot so O.P.I., Deborah, Collistar …

Konec avgusta bodo sicer na prodajne police prišle še druge barve lakov iz hiše Louboutin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.