Je Kate spet noseča? Ta gesta je sprožila nove govorice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Fotografi so ujeli zelo sumljivo gesto.
Oglej si celoten članek

Vojvodinja Kate je v Surreyju odprla otroško igrišče, kjer so ji bili za petami tudi fotografi. Ti so ujeli zelo zanimiv trenutek. Ko se je 37-letna mamica treh otrok pogovarjala z avtorico kuharskih knjig, Mary Berry, je ta nenadoma položila dlan na Katin trebuh. Ve Mary več kot javnost?

Kate se je med sprehodom po igrišču tudi sama večkrat prijela za trebuh, zato so spet vzplamtele govorice, da je lepotica zagotovo v veselem pričakovanju.

Magazin Vojvodinja Kate: Prvič v osmih letih jih je pokazala v javnosti!

Že nekaj časa se govori, da bi Will in Kate rada povečala svojo družino. Oba sta večkrat povedala, da si želita veliko otrok, strokovnjak za britanski dvor, Michael Begasse, pa je za RTL povedal, da je ta gesta sicer zelo sumljiva, da pa ne verjame, da je vojvodinja že v blaženem stanju. Mali Louis, njen najmlajši sin, je menda zelo naporen otrok, zato je Begasse prepričan, da bo Kate še malo počakala.

Foto: Profimedia kate middleton

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:13 13. September 2019.

    In zakaj moramo mi to vedet,verjetno ni brezmadežno spočela!

  • 13:42 13. September 2019.

    so kot zajci !? Pa pravijo , da so reptili !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.