Je Jennifer Lopez v tem trenutku izvedela, kaj je naredil njen mož?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ben Affleck pospravil kovčke.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia jennifer lopez, ben affleck Ben Affleck in Jennifer Lopez že nekaj časa ne živita več pod eno streho, mediji pa sedaj poročajo, da je zvezdnik iz skupnega doma že odnesel vse svoje stvari. Izselil naj bi se, še preden se je Jennifer vrnila s potovanja po Evropi.

"Ben še naprej najema nepremičnino v Brentwoodu. Tam je že približno dva meseca. Zdi se, da je v redu. Vsak dan je v svoji pisarni in videti je, da je osredotočen na delo. Veliko časa preživlja tudi z otroki," je People povedal vir.

Skupni dom, ki sta ga tako dolgo iskala, sta Affleck in Lopez, ki sta se poročila julija 2022, potem ko sta po 20 letih obudila svojo romantično zvezo, začela prodajati že v začetku junija. V vilo na Beverly Hillsu, vredno 60 milijonov dolarjev, sta se vselila lani. 

Da je zakon v krizi, se sicer govori že od poroke, ker je bil Ben v javnosti večkrat videti slabe volje. In ravno to naj bi zmotilo Jennifer, ki se je po poročanju nekaterih medijev že vdala v svojo usodo in se nehala boriti za zakon. O razlogih za konec je spregovoril vir. 

Pevka je pred kratkim odpovedala svojo turnejo, ker se želi posvetiti družini. People sicer še poroča, da naj bi Jennifer nastopila v dveh filmih, ki jih bo produciralo podjetje njenega moža. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:17 1. Julij 2024.

    Dva brezvezneža!

  • 14:52 1. Julij 2024.

    Antipatična in brez fotoshopa grda,majhna in ritasta.Moj oče je za take rekel,da bi na vsaki krtini z ritjo nasedla.

  • 09:17 1. Julij 2024.

    Kaj ste vi abonirani na ta dva ?!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.