Je Jani Pavec na robu bankrota?

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Jani Pavec, vodja skupine Atomik Harmonik, se je nekoč valjal v denarju, danes pa naj bi mu od zlatih časov ostali le še dolgovi.
Oglej si celoten članek

Jani Pavec, ki se je v zlatih časih skupine Atomik Harmonik kopal v denarju, naj bi se znašel v hudih finančnih težavah, poroča revija Nova. Neimenovan sogovornik je za omenjeno revijo povedal, da naj bi Janija v finančno krizo pahnila gostilna Slovenski Hram, v katero je vložil veliko denarja. Jani že dolgo naj ne bi plačeval svojih delavcev in finančnih obveznosti, zaradi česar naj bi mu zaplenili kombi, s katerim se s skupino vozi na nastope.

Novico smo preverili pri Pavcu, ki nam je dobrovoljno povedal: "Takih zadev ne komentiram, ker mi je po sedmih letih na domači glasbeni sceni resnično vseeno, kaj se piše po rumenih medijih. Raje me vprašajte po novi plošči Traktor polka, ki se odlično prodaja, z Atomiki pa smo vsak konec tedna prisotni na številnih slovenskih veselicah. Z veseljem vas vabim na naše nastope, da se prepričate o tem, kako nam resnično gre. Kmalu lahko pričakujete tudi nov videospot."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:26 10. September 2011.

    To je tako žljigav in na denar mahnjen osebek, da mu nihče drug ne seže nit do gležnjev in to …

  • 08:32 10. September 2011.

    Sam smeji se pa vedno tak kot da se mu je neki zastekal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.