Je Christina varala Jordana?

Foto: Žurnal24 Odnos med Christino in Jordanom naj bi se ohladil že pred meseci. (Foto: Reuters
Potem ko je v javnost prišla novica, da se Christina Aguilera ločuje od svojega moža Jordana Bratmana, so se zdaj pojavile govorice, da je za njun razhod kriva pevkina nezvestoba.
Oglej si celoten članek

Christina in Jordan sta postala par leta 2002, tri leta kasneje pa sta dahnila usodni da. Njun zakon naj bi se končal letošnjega septembra, a viri pravijo, da je par že več mesecev živel narazen. Vzrok za to naj bi bila Christinina nezvestoba, česar pa pevkini predstavniki za tisk nočejo potrditi.

 

Zvezdnica je medtem že vložila zahtevo za ločitev, pri čemer kot razlog za razhod navaja nepremostljive razlike. Ker sta zakonca pred poroko podpisala predporočno pogodbo, je Christina Jordanu že prenehala dajati denarno podporo, poleg tega pa tudi zahteva, da se premoženje deli na polovico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.