Jason se je zaročil

Foto: Žurnal24 Golobčka bosta kmalu stopila pred oltar.
Igralec Jason Biggs, najbolj znan po vlogi v filmu Ameriška pita, se je zaročil z igralko Jenny Mollen.
Oglej si celoten članek

Devetindvajsetletni Jason Biggs je svojo ljubezen spoznal na snemanju nove komedije My Best Friend's Girl. Igralec, znan po razvratnem prizoru z jabolčno pito v najstniški komediji iz leta 1999, je v trenutku vedel, da bi se z Jenny rad poročil. "Zaročila sva se pred kratkim, čeprav sem ji vprašanje postavil že prvič, ko sva se srečala," se je igralec izpovedal na premieri svojega novega filma Over Her Dead Body v Los Angelesu.

Povedal je še, da si želi skromno poročno slavje, pravi pa, da se celo lahko zgodi, da bosta pobegnila in se poročila na skrivaj. Nočeta cirkusa, ki bi ga želeli njuni družini. 28-letna Jenny pa je dodala, da se njegovemu šarmu, kljub opozorilom, naj z njim ne gre na zmenek, preprosto ni mogla upreti. "Bil je vztrajen in me je od prvega trenutka, ko sva se spoznala, spraševal, ali bi se z njim poročila."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.