Jasninemu partnerju vseeno, ali je umita in obrita

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Jasna Kuljaj pravi, da med domačimi rjuhami ni takšen seks simbol, kot jo poznamo s TV zaslonov.
Oglej si celoten članek

V nedavnem intervjuju nam je Jasna Kuljaj izdala, da se doma ne sprehaja naličena in v visokih petah ter da je njen nogometaš Saša Lalović povsem zadovoljen s tako Jasno, kot jo je ustvarila mati narava. "Moj ne rabi veliko. To pa zato, ker ga osrečim bolj redko. Ne rabim biti ne umita, ne obrita," se je verjetno malce pošalila Jasna. Na vprašanje, če doma torej ni takšen seks simbol kot na televizijskih zaslonih, pa nam je odgovorila: "Jaz ne vem, o čem govorite. Pomagajo ugasnjene luči."

Magazin Jasna Kuljaj: "Sem kot mama samohranilka"

Glede na to, da je Jasna znana kot velika šaljivka, ki vedno zabava vse okoli sebe, ne vemo, ali bi ji verjeli. Verjetno bi morali preveriti pri njenemu dragemu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:39 20. Maj 2018.

    sam da je ič..pa ga lahko vtakne tudi v rit..a ne ana

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.