Januar poln novosti

Foto: Žurnal24
Januar nas bo pod vplivi števila 5 spomnil na fleksibilnost življenja ter potrebo po spreminjanju, rasti in tudi uživanju vsakega trenutka posebej.
Oglej si celoten članek

Odpirale se nam bodo nove smeri in nove poti.

Odločali se bomo za vpis v nov tečaj ali nemara potovanje, vsaj krajši izlet ali pa načrtovali za pomlad. Hrepeneli bomo po neznanem, po spoznavanju tujih kultur ali raziskovanju mističnega. Radovednost bo vsekakor oživela.

Ker število 5 simbolizira promocijo in marketing, izkoristite njene pozitivne vplive v poslu. Predvidevati je, da bomo lažje in bolj tekoče komunicirali, predvsem o temah, ki nas napolnjujejo z radostjo. Ob tem bomo oddajali čaroben magnetizem (ki je čudežni dodatek k prodaji).

Prisotna bo želja po tveganju – kar absolutno dodaja veliko več možnosti za spremembe.


                              DeLo  Za  DuŠo:

Kje v življenju potrebujete več svobode?
Kje v življenju ste preveč resni in neprožni?
Kako lahko popestrite svoj vsakdanjik?
Kaj čutite, da je potrebno spremeniti, pa se temu upirate?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.