Jankovićev vnuk zrasel v najbolj postavnega Jankovića v družini!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Zelo je podoben svoji lepi mami ...
Oglej si celoten članek

Vall Janković, vnuk ljubljanskega župana Zorna Jankoviča in sin Jureta ter Vesne Jankovič, šteje šele devetnajst let, a je že zelo uspešen na nogometnih zelenicah. Vall je branilec pri NK Olimpija, vsakodnevnim treningom pa je zvest že od zgodnjih najstniških let, kot nam je leta 2022 razkrila Vesna, ki je sina takrat pohvalila tudi kot vestnega gimnazijca. Vall bo konec marca dopolnil že 20 let in je najstarejši vnuk ljubljanskega župana, ki ima še dve vnukinji. Vallovo sestro Julio in desetletno Karolino, ki je hčerka županovega starejšega sina Damijana in njegove srčne izbranke Ursule Gawish

A najbolj postaven Janković je s 182 centimetri v višino zagotovo Vall, ki je po videzu izredno podoben svoji mami Vesni, ki se je nekoč ukvarjala z manekenstvom, še danes pa velja za večno lepotico. Dobre gene je podedovala tudi njena hčerka Julia, v kakšno damo je zrasla, lahko preverite TUKAJ. 

Foto: Instagram Vall Janković

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 20:12 12. Januar 2024.

    Kri ni voda, zaznamovan v srbskem klanu !

  • 17:59 12. Januar 2024.

    Ančka objasni po katerih to kriterijih je lahko nogometaš, ki je aboniran na rezervno klop (in še to preko močne …

  • 12:14 12. Januar 2024.

    Lopovščina mu je v krvi, najbrž drugega ne zna kot po fitnesih hodit. vse ostalo bo deda zrihtal

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.