Jana Morelj z bivšim objavila nove začetke

Foto: radio 1
Foto: radio 1
Hčerko sta pospremila v prvi razred.
Oglej si celoten članek

Jana Morelj je v ponedeljek objavila fotografijo hčerke in ob njej zapisala "novi začetki", njena Mia je namreč postala prvošolka. Isto fotografijo pa je na svojem družbenem omrežju objavil tudi Mijin očka in Janin bivši partner Marko Žumer Fogy

Jana in Marko že dolgo nista več par, nedavno smo poročali, da je Janin novi partner fotograf, snemalec in gorski kolesar Marko Vidmar, ki je prav tako sodelavec Radia 1. Oba sta na družbenih omrežjih že objavila skupne poletne dogodivščine. V začetku poletja sta s prijatelji in na kolesih raziskovala Dolomite, sredi avgusta pa sta si privoščila romantični oddih v Toskani, kjer se jima je pridružila tudi Janina hčerka Mia. 

Poleg ljubezenskega življenja pa se je Jana odločila tudi za veliko karierno spremembo, po trinajstih letih se je namreč poslovila od vodenja jutranjega radijskega programa Denis Avdić Show. Povedala je, da je za to odločila zaradi hčerke.

"To je moj zadnji teden v Denis Avdić Showu in v petek je moj zadnji show. Prihodnji teden gre hči Mia v šolo, v prvi razred. Rada bi ji dala še več mame, rada bi se zbujala z njo, rada bi jo vozila v šolo, rada bi se učila z njo. Rada bi imela pri tem veliko več energije, kot jo imam zdaj. In ta jutranji urnik mogoče najbolj ne paše v to zgodbo. In čeprav imam družino, ki se ji reče Mia, imam na radiu še eno družino. In tega ne bi želela menjati, ampak tako življenje nanese. Ostajam pa na Radiu 1, tako, da bo malo lažje," je razkrila prejšnji teden.

Znano je tudi, kje bo lepotica nadaljevala kariero. Na Radiu 1 bo vodila podkast Backstage z Jano Morelj, v katerem se bo pogovarjala z glasbeniki in ljudmi, ki delajo v ozadju glasbene industrije. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 22:38 4. September 2024.

    Dragi moji, dokler se boste med komentarji užigal in klikal na take novice, jih bo vedno več. Lepo prosim, če …

  • 18:40 4. September 2024.

    In kaj je delala? Brala vreme in se ves ostali čas režala.

  • 15:45 4. September 2024.

    Kdaj sta šli od doma- z avtom ali peš?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.